Samfunnet Finner Ikke Sammen

Hvor blir det av menneskelige samfunn, når det bare er motmenneskene som har funnet sammen?

Det er typisk at Framstegspartiet, og tilsvarende partier i andre land, har skapt økt enighet mellom politiske motstandere i demokratiene.

Slik den borgerlige revolusjon fikk sin «Marianne», har den innbilt borgerskapelige revolusjon fått sin «Sylvi», kan det virke som.

Før var det grovt sett Høyre for privatisering, Venstre mot regulering, FrP mot innvandring, KrF for pauli-ord, MDG for miljø, Senterpartiet for bønda, Arbeiderpartiet for LO, Sosialistisk Venstreparti for akademikere og RV for revolusjon.

Nå er det grovt sett Høyre for privatisering mot innvandring, Venstre mot regulering og innvandring, KrF for pauli-ord mot innvandring, MDG for miljø mot innvandring, SP for bønda mot innvandring, AP for LO mot innvandring, SV for akademikere mot innvandring, og til slutt Rødt, som bare er for et rettferdig medmenneskelig samfunn.

Men hvor er det blitt av FrP oppi all denne enigheta? Er de blitt avleggs? Som det eneste av landets fremskrittspartier som ikke skiller seg ut? Har ikke de også utviklet seg siden formann Hagen? Har ikke Trump, Putin, Erdogan, Orban, Morawiecki, «Marianne» Le Pen og nye formann Sylvi vist veien videre? Joda, men den sitter litt værfast på sunnmørskysten, gjør den ikke? FrP mot innvandring og Oslo…

…Så, skal tro hva de motmenneskelige partiene blir enige mot hernest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s